Home Article YouTuber Fynn Jamal is Married to Tri Hadzir; Know about her Relationship with Husband and her struggles as a Mother

YouTuber Fynn Jamal is Married to Tri Hadzir; Know about her Relationship with Husband and her struggles as a Mother

Updated On 12 Oct, 2017 Published On 12 Oct, 2017
YouTuber Fynn Jamal is Married to Tri Hadzir; Know about her Relationship with Husband and her struggles as a Mother

Wanna know about YouTuber Fynn Jamal married life and her family?? Know here and also get information about her children and career.

Popular YouTuber, Fynn Jamal is married to Tri Hadzir and the couple together have a child named Aruja. The CEO of Fynntri, Fynn is a dedicated wife and mother. 

The family of three is living a blissful life, however, they didn't have a pleasant past. Let find out more about Fynn and her struggles as a mother here!!!  

Fynn Jamal; Know about her married life and Family                  

Fynn married to her longtime boyfriend Tri Hadzir and the couple shares the same interest as Hadzir is also a singer. Their duet song can be found rocking the YouTube, among them, "Situ" is the most popular one.

Reportedly, the pair married in the late 2010 and is almost inseparable since then with no rumors of a divorce or any other affairs. 

 

setiap tahun, kami ada dua tarikh ulangtahun perkahwinan. . ogos 31. syaaban 30. . walau selalu tidak berapa diperkenan masyarakat, kami memilih utk menjadi pengantin ramadhan. hahaha. . agak merunsingkan abah aku juga pada asalnya. sebab yelah. dah lah baru sangat kenal-- terus nak kawen-- tergesa2 tahap ramadhan pun takpe. bunting ke? lari dari penjara ke? kenapa? . hahaahaha. entah. jawapan mudah: jodoh. jawapan panjang sikit: sebab manis. . :) . maksud aku, dalam banyak2 bulan-- ramadhan lahh waktunya tidak ada gangguan syaitan. dont judge me; but zaman merapik dulu pun, aku selalu fikir pasal tuhan, okay. hahaha. WALAU PONNNN. ahahahah. . so i thought to myself: kalau bulan puasa yang tak ada syaitan PUN dia ada kejahatan-- than it is him yang aku kena jauhi. . but alhamdulillah. i liked my newfound husband. sejenis gamble jugak lah. tak kenal mana-- telur febret dia telur dadar ke telur mata kerbau ke aku tak tau-- tiba2 serumah. haahahah. . 9 tahun kita disatukan, sayang. ternyata ???? benar2 tahu siapa mampu menjadi penjaga saya yang degil, keras kepala, kuat merajuk dan super mengada ini. . awak boleh je mudah2 tinggalkan saya. dengan segala kekurangan yang saya ada-- tak pernah walau sekali diungkit-cerita. subhanallah beruntung sekali saya memiliki awak sebagai suami saya. . dari sama2 hanyut terumbang-ambing, solat ke mana, puasa ke mana, ibadah sunat apatah lagi. allahu akbar baik betul ???? pada kita, kan, sayang? . selamat ulangtahun, daddy @trihadzir. teruslah mengimami solat2 saya, mengempangi kenakalan2 saya, menjaga kehormatan saya. terima kasih kerana selalu ada. . ingat pesanan saya selalu. kalau saya ajal; kuburkan saya di mana nafas saya berhenti. jgn sibuk2 ke kuburan saya; cari saya di akhirat nanti. jumpa sana. tak usah bersungguh atas mukabumi. . kasih saya kerana ????, bukan kerana saya sendiri. . and sayang, next year kita hit dua digit!!! amin!!!

A post shared by ???? ???? (@fynnjamal) on

Even after all these years, the love of the couple is still the same. Similarly, their only son, Aruja with his love-name "Juna" has made their relationship grow even stronger.

You might not know but, Fynn, especially known for her formal Muslim black dress, is not the biological mother of 6 years old, Arjuna. The couple adopted him and invited him to their beautiful world as their parents.  

 

simple people living a simple life.

A post shared by ???? ???? (@fynnjamal) on

 

sekali-sekali kita jalan2 naik kereta kerja / van / lori / bajak / keter godok daddy. . mummy jual kelisa mummy, daddy keruk duit sana sini-- buat duit muka wish ni. nikah koboi settle makan yaasin sambil jemput2 famili-- dalam rm4k. sanding xde, photographer xde. hahaha. simple; tak pening kepala. . 9 tahun dah kereta ni. refinance lah, gadai pada pak arab lah, bagi staff lah. dari dia paling fit sampai dah barai ni dikekah orang2 yg tak reti jaga cermat. syukur sebab dapat juga ambil semula. rasa macam anak yg jemput mak dia yg uzur dan tak terurus dek adik-beradik-- supaya dapatlah dia habis nyawa dia dgn kebahagiaan yang terpaling-- insyaallah hendaknya. . life has its beautiful ways for each of us. sebab ye lah. it is constructed by the best engineer; our very own magnificent creator. . have faith. beriman. . semua benda yang jadi-- jatuh bangun terbang tergolek kita ni-- semuanya qada' qadar yang dah tertulis lama utk kita dari ilahi. . usaha memang kena usaha. tapi selagi kita tak percaya semuanya mmg ???? dah tulis utk kita-- itulah dia punca stress, punca serabut, punca hilang iman dan percaya. . segala hal; kita suka atau tak suka-- alhamdulillah 'ala kulli haal. MESTI ada hikmah dia. . dulu senang lepas tu tersungkur lepas tu melonjak lepas tu mendatar lepas tu memercu. SEMUA ni tak ada janji. . satu je yang pasti; semua ni tak ada makna sangat pun. sebab semua ni tak function bila kita mati.

A post shared by ???? ???? (@fynnjamal) on

But this happy family had to bear a lot of pain in the past as Arjuna, an autistic child, got serious illness which led Fynn to sell her song  150 Juta to a Malaysian company. Fynn had to collect money for the urgent operation which costs RM 35,000. 

Later, she came up with "Arjuna Beta" song as a message of encouragement to her son. Here is a lyrical song "Arjuna Beta" for you.

Salute to this dedicated mother!!

As of now, Aruja is healthy and we wish him to have a beautiful and happy life ahead!!!

Fynn Jamal; Learn about her career here

Fynn Jamal who is known as the famous YouTuber is also now the owner of Dutch milk Brand Juna Dairy. Later, learning her talent in singing, she came up with her YouTube channel.

With the support of her husband, she began performing the duet and her "Terbang Tunduk," and "Suatu Pernah" songs received positive responses acting as an encouragement for the singing career.

YouTuber Fynn Jamal

Fynn singing with emotions, Source: My News Hub

In October 2014 with her release of "Arjuna Beta", she became viral over the internet and an idol of many. She has also opened her vlog channel Fynnologue which provides her additional economic benefit.

Besides YouTube, Juna has now enrolled in a special school for children with autism, which will help Juna to learn about an autistic child as she has to raise one at the home. 

Quick facts about Fynn Jamal

 Fynn with her family

Fynn with her husband and her son, source: twitter
  • Born on August 27, 1982, in Malaysia.
  • Her real name is Nur Affina Yanti Ja-malludin.
  • The birth sign is Virgo.
  • Fynn majored in English and literature in college.
  • At Anugerah Planet Music awards, she was named the Best New Artist.
  • Fynn has got over 51,000 subscribers on her YouTube channel.

For more latest updates keep following our page!!!!!!

latest news

Related biography